Over ons

geboren uit de liefde voor Formule 1, racen en mooie auto’s

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om in de schoenen te staan van een Formule 1-coureur? Bij Ultimate Drivz krijg je de kans om de sensatie te beleven, vergelijkbaar met Max Verstappen, Lewis Hamilton en andere topcoureurs. Onze simrace-ervaring biedt ruimte voor groepen tot wel 6 personen, met persoonlijke begeleiding van een toegewijde race-engineer. Na de race kun je ontspannen en nagenieten in onze sfeervolle bar.

Onze vestiging in Zutphen beschikt over 6 state-of-the-art racesimulatoren en biedt ruimte voor groepen tot circa 50 personen, geschikt voor diverse gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeesten. Bij Ultimate Drivz is iedereen, ongeacht leeftijd, van harte welkom.

Heb je specifieke wensen of wil je een simulator op een eigen locatie? Geen probleem! Wij kunnen simulatoren op elke gewenste locatie in Nederland leveren, en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je op.

Zelfs als je nog nooit eerder hebt gesimrace, hoef je je geen zorgen te maken. We passen de instellingen aan zodat iedereen kan meedoen, maar we bieden ook extra uitdagingen, zoals schakelen of het uitschakelen van assists. Onze race-engineers zullen je begeleiden en uitleggen hoe je het Formule 1-stuur kunt gebruiken en de geldende regels.

Met behulp van koptelefoons kun je communiceren met andere deelnemers, en tijdens de race kun je de posities van alle simracers volgen. Onze realistische race-simulatoren met force feedback zorgen voor een levensechte ervaring, inclusief waarschuwingen voor crashes en situaties met gele vlaggen. Bij Ultimate Drivz maken we simracen een onvergetelijke belevenis.”

SIM-Race experience

Bij Ultimate Drivz draait alles om snelheid, adrenaline en het gevoel van racen op de meest iconische circuits ter wereld. Onze geavanceerde simulatoren tillen de race-ervaring naar een ongekend niveau, of je nu een doorgewinterde coureur bent of gewoon op zoek bent naar een unieke belevenis.

Kom alleen, of met een groep. Dat is helemaal aan jou.

Live your dream… be the driver

Onze Partners: